Om Oss

Vilka vi är

Sedan ingången 2016 har ProfSteam AB etablerat sig på den nationella marknaden och gjort ett starkt avtryck som nationell återförsäljare av industriella ångtvättsmaskiner från etablerade märken som bl.a. Menikini (Twist Eco Car Wash ) och idromatic – anpassade för en rad olika verksamheter – biltvätt/fordonstvätt, motortvätt, båttvätt, tvätt av markiser/möbler/madrasser/mattor, tyngre industriella maskiner etc. Vi erbjuder områdesexpertis och hög kompetens baserad på flera års erfarenhet inom ångtvätt – du som kund kan alltid känna dig säker på att du är i trygga händer.

Varför Ångtvätt

ÅNGTVÄTT – MILJÖVÄNLIG RENGÖRING OCH DESINFICERING

Ångtvätt är ett alternativ till ”traditionell” vattentvätt som kräver stora vattenmängder med kemikalier. Det är helt enkelt den mest miljövänliga tvättmetoden på marknaden. Tekniken går ut på att varm högtrycksånga rengör och desinficerar t ex bilar, lokaler, kök, möbler m.m. med minimalt vattenförbrukning och utan kemikalier.

Profsteam är återförsäljare av ångtvättmaskiner för professionell rengöring och desinficering.

 

 

Bilvård

Konceptet är idealiskt för biltvätt t ex är den högeffektiv för rengöring av lackytor, fälgar och svåråtkomliga områden som packningar, gångjärn och trösklar, Tekniken kan också användas för rengöring och desinficering av bilens insida.

Verkstäder

Verkstäder som nyttjar denna teknik behöver inte heller bygga specialbyggda tvättplatser med oljeavskiljare för att kunna erbjuda tvätt och rengöringstjänsterna. Miljömedvetna kunder kan tryggt välja miljövänliga tvättjänster som ligger helt rätt i tiden.

Utbildning

Ångtekniken är enkel att lära sig men vi utbildar dig som kund, på plats, allt för att hjälpa dig att kunna komma igång och bli självgående så snabbt och effektivt som möjligt. ProfSteam använder ångmaskinerna själva i sin mobila tvättverksamhet och är därför väl rustade att dela med sig av väl beprövad branscherfarenhet.

Avslutning

Fördelar för leverantör och konsument handlar med andra ord om att spara miljö, tid och pengar med ett fullgott resultat.Genom att använda ångtekniken tänker du och agerar grönt!